Smo-420 univerzális GSM modem tápegységgel

Smo-420 - univerzális GSM modem tápegységgel

 • Egyszerű, univerzális GSM modem számítógépek, PLC-k számára
 • Önálló ipari vezérlésekhez, főként PLC-k kiszolgálójaként  
 • Nagyszámú SMS-eket küldő és fogadó rendszerekhez  
 • Automatikus SMS küldő-fogadó ügyfélkiszolgálók mellé  
 • Olcsó, felügyelet nélküli, kihelyezett GPRS terrminálként  
 • Tetszőleges SIM kártyával üzemeltethető  
 • Hálózat- és szolgáltató független készülék  
 • Tápegységgel, antennával és GSM modem dokumentációval

Az Smo-420 egy 800/900/1800/1900 MHz-en működő négysávos GSM alapú modem, mely USB vagy RS-232-es soros porton keresztül számítógéphez illeszthető, mely segítségével a számítógéphez így egy teljes kiépítettségű, max. 14400 kbit/s sebességű szabványos GSM adatmodemként, vagy GPRS modemként, vagy SMS küldő és fogadó egységként kapcsolódik.

A GSM modem saját tápegységgel, egy teljes kiépítettségű USB és soros porttal, valamint kétnormás külső antennával rendelkezik. A készülékben található Huawei vagy SimCom ipari GSM modul hardveres vezérlésére, annak ki-, és bekapcsolására, resetelésére, stb. a működtető számítógépről szoftveresen is nyílik lehetőség egy saját kibővített AT parancskészlet segítségével (Pl. AT+SWON bekapcsolja a GSM modult) A modul teljes kiépítettségű RS-232-es portján vagy USB-n keresztül számítógéppel összekötve külső GSM modemként mobil adatátvitelre, telefax szolgáltatásokra, valamint SMS küldésre és fogadásra, illetve internethasználatra egyaránt is alkalmas.

Az Smo-420 készülék előlapján található LED-ek jelzései alapján jól nyomonkövethető a GSM vevőközpont működése, megkönnyítve ezzel a PC-n futó szoftver fejlesztését. Tápfeszültség igénye 10-30V DC, maximális áramfelvétele 12V-on sem haladja meg az 45mA-t. Szolgáltató független modult használ, így tetszőleges SIM kártyával is üzemeltethető. Tápegységgel, beépített, szolgáltató- független ipari GSM modemmel és ráépített külső külső bot antennával, vagy külső mágnestalpas antennával együtt szállítjuk.

0
  0
  Kosara
  A kosara üres!