MobilGate-Midi-a

– Offline GSM kapunyitó 200 felhasználóra

Online kapunyitó, GPRS üzemmódban szerverre forgalmat naplóz. Kontaktusos hibajel bemenet, 2 kisáramú relés kimenet, külső mágnestalpas antenna, USB-ről programozható. Első relé 200 dedikált számmal, 2. relé általános ráhívással működtethető.

 • Gazdaságos offline GSM kapunyitó
 • Max. 200 felhasználó számára
 • Ingyenes kapu-,sorompó-, ajtónyitás ráhívással, újraindítási funkciókkal
 • Rádiós kapunyitás helyett kényelmesebb és olcsóbb megoldás
 • Irodák, társasházi bejáratok, garázsok, parkolók számára
 • Vállalkozások sorompó, garázs-, és parkoló oszlopok kapunyitásra
 • Vállalkozások számára bejárati ajtó, kapu, stb. távműködtetésére
 • Szolgáltató-független feltöltős és előfizetéses SIM kártyával üzemel
 • Beépített vagy külső mágnestalpas antennával

Telepítő PDF

Nettó 27 490 Ft

Bruttó 34 912 Ft

A MobilGate-Midi-a egy olyan GSM modul, mely ajtók, kapuk, garázskapuk, sorompók, parkoló oszlopok távkapcsolásra és távműködtetésére alkalmas. 1 db záró kontaktusra aktiválódó bemenete van, mely alkalmas hibajel, vészcsengő, bejárati csengő, stb. átjeleztetésére. Kimenete 2 db kisáramú, egyáramkörös relés kimenet. Az 1-es számú kisáramú relés kimenet a programozásnak megfelelően max. 200 dedikált felhasználó számára ad jogosultságot egy-egy ráhívással, rácsengetéssel ingyenes távműködtetésre, hívószám felismerésen alapulva. A maximum 200 telefonszám felismerése 200 jogosultságot is jelent a névvel és hívószámmal felprogramozott 200 felhasználó számára. A 2-es relé bárki által távműködtethető hívószámtól, hivószám kijelzéstől függetlenül, ha valaki ismeri a modulban lévő SIM kártya hívószámát.

A ráhívással működtetett relé kimenetek beállíthatók monostabil állapotra, (kapcsoltatás után valamennyi idő elteltével automatikusan kikapcsol) vagy bistabil állapotra is (amikor a bekapcsolást és kikapcsolást külön paranccsal kell végeztetni).A tetszőleges célú általános bemenetek felhasználhatók pl. kapu hibajel, jelzőcsengő, általános jelzés, stb. SMS-ben továbbítására. A bemenet változásairól az arra kijelölt szervíz telefonszám a felprogramozásnak megfelelő tartalmú SMS-ben értesül.

A MobilGate-Midi-a tápfeszültsége ipari tartományú, 10-40Vdc egyenfeszültség min. 500mA terhelhetőséggel, vagy 10-24Vac váltófeszültség szintén min. 500mA terhelhetőséggel. A szolgáltató felől jövő SMS-eket a beállításnak megfelelően adott telefonszámra továbbítja, illetve beállított életjel küldési funkcióval üzeme folyamatosan ellenőrizhető.

A relés kimenetei beállíthatók monostabil állapotra, (kapcsoltatás után valamennyi idő elteltével auto-matikusan kikapcsol) vagy bistabil állapotra is (amikor a bekapcsolást és kikapcsolást külön paranccsal kell végeztetni).A tetszőleges célú általános bemenetek felhasználhatók pl. kapu hibajel, jelzőcsengő, általános jelzés, stb. SMS-ben és hívással történő továbbítására. A bemenet változásairól az arra kijelölt szervíz telefonszám a felprogramozásnak megfelelő tartalmú SMS-ben értesül, illetve mindenféle esemény ugyanúgy a szerveren az adott dátumhoz tartozó file-ben is meg fog jelenni.

A MobilGate-Midi-a modul kétféle kivitelben készül, szürke dobozban beépített kétnormás antennával, vagy fekete dobozban RG-174-es, SMA csatlakozós külső mágnestalpas antennával. A MobilGate-Midi a család középső tagja. A MobilGate-Mini hasonló paraméterekkel 50 felhasználó számára tervezett modul. A család jelenleg legnagyobb tagja a MobilGate-Max online modul szintén 200 felhasználó számára tervezett készülék, de az eseményeket GPRS kapcsolaton keresztül fel tudja küldeni egy tetszőleges szerverre, ahol az adatok letárolódnak. A letárolt adatok a későbbiekben biztonsági vagy munkaidő nyilvántartó szoftver adatbázisát és alapját is képezhetik.

Bővebben a MobilGate-Midi-A-ról:

A Mobilgate-Midi-a programozásához és letöltéséhez szükséges “Unified” néven futó ingyenes működtető szoftverünk és annak teljes leírása a weblapunkról, a solar-soft.hu -ról szabadon letölthető. Minden újabb termékünk csak számítógépről, a modul MicroUSB csatlakozóikon keresztül, szabványos MicroUSB kábelen keresztül programozható fel. A feszültség alá helyezett készüléket csatlakoztatva egy USB portra a Windows XP,Windows-7, Windows-8 és Windows-10 oprendszer automatikusan felismerik a készüléket. A szoftver a teljes MobilSwitch / MobilArm / MobilGate általunk gyártott családot és elemeit felismeri és kezeli.

Az eszközt csatlakoztatva a szoftver felismeri a modul típusát, melynek képe megjelenik a szoftverben a monitoron is. A hálózatra felcsatlakozott modul állapota, a ki- és bemenetek, a GSM térerő, stb. lekérdezhető. A programozáskor a memória tábla minden mezőjéhez alul magyarázó szöveg tartozik segítségképpen. A megszerkesztett adatok elmenthetők file-ba a későbbi ellenőrizhetőség vagy módosíthatóság érdekében.

A Mobilgate-Midi-a panel minden memóriahelye távolról SMS-ben is átprogramozható. A modul minden ráküldött SMS parancsot egy válasz SMS küldésével nyugtáz.

A MobilGate-Midi-a és a MobilGate-Max készülékek hardvere azonos, bekötésük is azonos, csak a működtető szoftverükben térnek el egymástól. A modul piros színű sorkapcsain 10-35Vdc egyen-, vagy 10-24Vac váltófeszültséget, és tetszőleges polaritással minimum 500mA-es terhelhetőségű tápfeszültséget igényel. A kontaktusos (pl. hibajel, jelző bemenet) 0V feszültség hatására, azaz a bemenet földre (nullára) kötésével kapcsolható. Ha az SMS bemenete open kollektorosan vezérelt, akkor tilos 5V-nál magasabb feszültségre felhúzni! Mindkét relés kimenete egy-egy kis-áramú egyáramkörös No típusú, és terhelhetőségük maximum 48V és 1A. A MobilGate-Midi-a zavarvédett, de feszültség a bemenetére nem kapcsolható. Bemenetét kapcsolhatja kontaktus, kapcsoló, jelfogó, relé, reed-relé kis átmeneti ellenállással, pergésmentesen.

A MobilGate-Midi-a szolgáltató független GSM modulal, előfizetéses vagy feltöltős nanoSIM kártyával egyaránt működik

A MobilGate-Midi-A specifikációi:

Tápfeszültség tartománya (egyen):
10-35 Vdc
Tápfeszültség tartománya (váltó):
10-24 Vac
Áramfelvétel behúzott relével:
58 mA
Áramfelvétel elengedett relével:
27 mA
Max. áramfelvétel:
185 mA
Frekvenciasáv:
900/1800MHz
Kommunikáció:
SMS, voice
Max. feszültség a bemeneten:
+6 V max.
Antenna csatl.:
SMA
Üzemi hőmérséklet:
-30 … +70 C
Doboz magassága antenna nélkül:
78 mm
Doboz magassága bot antennával:
110 mm
Mágnestalpas antenna magassága:
110 mm
Doboz szélessége rögzítő fülekkel:
77 mm
Doboz szélessége rögzítő fül nélkül:
57 mm
Doboz vastagsága:
21 mm
0
  0
  Kosara
  A kosara üres!