MobilGate-Mini

– Gazdaságos GSM kapunyitó 50 felhasználóra

Egyszerű GSM kapunyitó modul 1 db kisáramú relés kimenettel és beépített antennával. Számítógép USB portról programozható. Hivószám felismeréssel 50 dedikált telefonszámmal, ráhívással működtethető.

 • Gazdaságos offline GSM kapunyitó modul
 • Max. 50 dedikált felhasználó számára
 • Ingyenes kapu-,sorompó-, ajtónyitás ráhívással, újraindítási funkciókkal
 • Rádiós kapunyitás helyett kényelmesebb és olcsóbb megoldás
 • Irodák, társasházi bejáratok, garázsok, parkolók számára
 • Vállalkozások sorompó, garázs-, és parkoló oszlopok kapunyitásra
 • Vállalkozások számára bejárati ajtó, kapu, stb. távműködtetésére
 • Szolgáltató-független feltöltős és előfizetéses SIM kártyával üzemel
 • Beépített vagy külső mágnestalpas antennával

Telepítő PDF

Nettó 23 990 Ft

Bruttó 30 467 Ft

A MobilGate-Mini ajtók, kapuk, garázskapuk, sorompók, parkoló oszlopok távkapcsolásra és távműködtetésére tervezett gazdaságos GSM modul. Beépített 1 db kisfeszültségű és kisáramú relés kimenete van, mely 50 dedikált felhasználó számára ad jogosultságot egy-egy ráhívással, rácsengetéssel ingyenes távműködtetésre, hívószám felismerésen alapulva. A maximum 50 telefonszám felismerése 50 jogosultságot is jelent a névvel és hívószámmal felprogramozott 50 felhasználó számára. A ráhívással működtetett relés kimenete beállítható monostabil állapotra, (kapcsoltatás után valamennyi idő elteltével automatikusan kikapcsol) vagy bistabil állapotra is (amikor a bekapcsolást és kikapcsolást külön paranccsal kell végeztetni).

A MobilGate-Mini tápfeszültsége ipari tartományú, 10-40Vdc egyenfeszültség min. 500mA terhelhetőséggel, vagy 10-24Vac váltófeszültség szintén min. 500mA terhelhetőséggel. A szolgáltató felől jövő SMS-eket a beállításnak megfelelően adott telefonszámra továbbítja, illetve beállított életjel küldési funkcióval üzeme folyamatosan ellenőrizhető. A relé kimenete beállítható monostabil állapotra, (kapcsoltatás után valamennyi idő elteltével automatikusan kikapcsol) vagy bistabil állapotra is (amikor a be-kapcsolást és kikapcsolást külön paranccsal kell végeztetni).

A tetszőleges célú általános bemenetek felhasználhatók pl. kapu hibajel, jelzőcsengő, általános jelzés, stb. SMS-ben és hívással történő továbbítására. A bemenet változásairól az arra kijelölt szervíz telefonszám a felprogramozásnak megfelelő tartalmú SMS-ben értesül, illetve mindenféle esemény ugyanúgy a szerveren az adott dátumhoz tartozó file-ben is meg fog jelenni.

A MobilGate-Mini modul kétféle kivitelben készül, szürke dobozban beépített kétnormás antennával, vagy fekete dobozban RG-174-es, SMA csatlakozós külső mágnestalpas antennával. A MobilGate-Mini a család egyik középső tagja. A MobilGate-Midi hasonló paraméterekkel 200 felhasználó számára tervezett modul. A család jelenleg legnagyobb tagja a MobilGate-Max online modul szintén 200 felhasználó számára tervezett készülék, de az eseményeket GPRS kapcsolaton keresztül fel tudja küldeni egy tetszőleges szerverre, ahol az adatok letárolódnak. A letárolt adatok a későbbiekben biztonsági vagy munkaidő ellenőrzésére is alkalmas szoftver adatbázisát és alapját is képezhetik.

Bővebben a MobilGate-Mini-ről:

A Mobilgate-Mini programozásához és letöltéséhez szükséges “Unified” néven futó ingyenes működtető szoftverünk és annak teljes leírása a weblapunkról, a solar-soft.hu -ról szabadon letölthető. Minden újabb termékünk csak számítógépről, a modul MicroUSB csatlakozóikon keresztül, szabványos MicroUSB kábelen keresztül programozható fel. A feszültség alá helyezett készüléket csatlakoztatva egy USB portra a Windows XP,Windows-7, Windows-8 és Windows-10 oprendszer automatikusan felismerik a készüléket.

A szoftver a teljes MobilSwitch / MobilArm / MobilGate / MobilTherm általunk gyártott családot és elemeit felismeri és kezeli. Az eszközt csatlakoztatva a szoftver felismeri a modul típusát, melynek képe megjelenik a szoftverben a monitoron is. A hálózatra felcsatlakozott modul állapota, a ki- és bemenetek, a GSM térerő, stb. lekérdezhető. A programozáskor a memória tábla minden mezőjéhez alul magyarázó szöveg tartozik segítségképpen. A megszerkesztett adatok elmenthetők file-ba a későbbi ellenőrizhetőség vagy módosíthatóság érdekében.

A Mobilgate-Mini panel minden memóriahelye távolról SMS-ben is átprogramozható. A modul minden ráküldött SMS parancsot egy válasz SMS küldésével nyugtáz.

A MobilGate-Mini és a MobilGate-Mni-a készülékek hardvere azonos, bekötésük is azonos, csak antennában térnek el egymástól. A modul piros színű sorkapcsain 10-35Vdc egyen-, vagy 10-24Vac váltófeszültséget, és tetszőleges polaritással minimum 500mA-es terhelhetőségű tápfeszültséget igényel. Relés kimenete egy kisfeszültségű és kisáramú egyáramkörös No típusú, és terhelhetősége maximum 48V és 1A. A MobilGate-Mini zavarvédett, ipari környezetben is jól használható. Az elektronika és doboza nem időjárásálló kivitelű, így kültéri alkalmazása esetén vízmentes helyre telepítendő.

A MobilGate-Mini szolgáltató független GSM modulal, előfizetéses vagy feltöltős nanoSIM kártyával egyaránt működik

Specifikációk a MobilGate-Mini-ről:

Tápfeszültség tartománya (egyen): 10-35 Vdc
Tápfeszültség tartománya (váltó): 10-24 Vac
Áramfelvétel behúzott relével: 52 mA
Áramfelvétel elengedett relével: 27 mA
Max. áramfelvétel: 180 mA
Frekvenciasáv: 900/1800MHz
Kommunikáció: SMS, voice
Felhasználók száma, max: 50
Antenna csatl.: SMA
Üzemi hőmérséklet: -30 … +70 C
Doboz magassága antenna nélkül: 78 mm
Doboz magassága bot antennával: 110 mm
Mágnestalpas antenna magassága: 110 mm
Doboz szélessége rögzítő fülekkel: 77 mm
Doboz szélessége rögzítő fül nélkül: 57 mm
Doboz vastagsága: 21 mm
0
  0
  Kosara
  A kosara üres!