GSM For Vehicles

MobilCar-Micro család
központi zár, ablakemelő és riasztó távvezérlő térképes helymeghatározással okostelefonon és táblagépen

MobilCar-Micro

Gépjármű ablakemelő-, központi zár-, ülésfűtés és állófűtés vezérlő és autóriasztó távvezérlő GSM modul. Távlekérdezéskor vagy riasztáskor a GSM koordinátákat küld okostelefonra, táblagépre, melyek térkép alkalmazásokon jelenítik mag az autó helyzetét
Nettó: 18 490 Ft
Bruttó: 23 482 Ft

Jellemzők: Egyszerű gépkocsi ajtózár-, ülésfűtés-, állófűtés-, ablakemelő- és riasztó működtető GSM modul, 12V/24-os tápfeszültséggel, szolgáltató független GSM modullal, antennával kompletten. Egyszerű programozás számítógépről USB-n keresztül ingyenes letöltő szoftverrel. 2 feszültségre aktív bemenettel, 2 nagyáramú relé kimenettel, 4 telefonszámra felprogramozható, ráhívással és SMS-sel működtethető gépkocsiba szerelhető modul. A relés kimenetek állandó, vagy meghatározott időre történő távkapcsoltatása is lehetséges. Dobozolt verzióban, beépített antennával, okostelefonok és táblagépek alkalmazása esetén térképes helyzetmeghatározásra is alkalmas.

Javasolt: A hagyományos rádiós távirányítóknál olcsóbb megoldás a gépkocsik ajtajának nyitás-zárására, az ablakok felhúzására, a riasztó távoli ki-be kapcsolására, ülésfűtés és állófűtés távvezérlésre. Alkalmas személygépkocsikba, tehergépkocsikba, buszokra és munkagépekre egyaránt, ahol a jogosult felhasználók egyetlen GSM ráhívással, a hívószám azonosítás lehetőségével ingyenesen működtessenek tetszőleges eszközöket.

0
    0
    Cart
    A kosara üres!